Haarcosmetica vergelijken

Angelien-TrederWij gaan onafhankelijk haarcosmetica vergelijken want een veel gestelde vraag bij ons in de kapsalon is: ‘Waarom is deze shampoo € 10,– duurder dan een shampoo bij de supermarkt?

Ga er maar aanstaan. Na al die jaren met verschillende producten moeten wij als kapper achter onze producten staan. En dat doen wij ook. Maar om nou exact aan te geven waar het prijsverschil in zit. Dat wordt moeilijk. Want ook producten van een supermarkt, of die van een ander merk dan wij verkopen kunnen prima zijn. En daarom wordt het tijd voor een compleet onafhankelijk onderzoek. En dat gaan we zelf doen. Ik zie je denken ‘zelf een onafhankelijk onderzoek doen’? Ja echt, beloof ik je.

Wekelijks productbesprekingen. En wel over verschillende producten van verschillende merken in verschillende prijsklassen. En als we een product goed vinden kun je het direct via onze webshop kopen.

Deze week testen we voor je:

ROUGHMEN, MATTERENDE PASTA, GOLDWELL

Roughman-Hair-by-TrederRoughman is een finishing product uit de Style line van Goldwell. Deze matte pasta zorgt voor een prima versteviging. Het geeft je volledige controle over je haar en zorgt voor een matte look en je haar wordt niet vet.

Ok so far so good. Laten we het eens proberen.  Instructies zijn simpel, kan in nat of handdoek droog haar. Inmasseren en in model brengen. We hebben het geprobeerd en het is een mooi product. Ideaal voor de man die ’s morgens onder douche weg komt en snel z’n haar in model wil brengen. Gewoon in handdoek droog haar. Even doorkammen en wegwezen. Na een half uur in de file nog een keer doorkammen en snel met je vingers in model brengen klaar.

Ook als je het in je haar masseert en je haar vervolgens met de styletang of fohn in model brengt werkt het uitstekend. En het houdt de gehele dag. Even je handen door je haar en je kapsel, mits goed geknipt, zit weer perfect in model. Top product.

Nadelen
Het duurt even voor je de eerst hoeveelheid uit het potje hebt. Het pompsysteem had er nogal wat tijd voor nodig.

Prijs
Eigenlijk heel redelijk geprijsd. Je gebruikt er echt erg weinig van. Prijzen bij ons in de salon € 17,35.