Haarverlenging2-Hair-by-Treder
Haarverlenging4-Hair-by-Treder
Haarverlenging3-Hair-by-Treder
Haarverlenging1-Hair-by-Tredertekst-hairextensions-Hair-by-Treder

HAARVERLENGING MET HAIREXTENSIONS

Wie wil er nu geen mooie bos lang haar of een kapsel met heel veel volume?

Hairextensions zijn gewoon prachtig. Het is een mooie natuurlijke manier om je kapsel meer lengte en volume te geven en je uiterlijk daarmee een fantastische uitstraling. Iedereen die ooit een haarverlenging of haaraanvulling heeft gehad zal het beamen. Je verandert compleet. En als je het eenmaal hebt wil je het ook niet meer kwijt!

Hairextensions
zijn plukken echt of kunst-haar die tussen je eigen haar worden gezet. Hierdoor wordt het langer en/of voller.  Je kunt het tussen al je haar plaatsen, maar je kan ook kiezen voor een paar plukjes, al dan niet in verschillende kleuren. De strengen of matjes (kunst) haar zijn in diverse lengtes verkrijgbaar en kunnen op verschillende manieren gezet worden:

  • Weaves
  • Lijm-, wax- of ringextensions

Weaves
zijn extensions in de vorm van matjes die aan je eigen haar geweefd worden door middel van cornrow (kleine vlechtjes) en garen. De vlechtjes worden met je eigen haar en garen gemaakt waaraan de matjes worden bevestigd. Je kunt er alles mee en het blijft lange tijd goed zitten.

Lijm-, wax- of ringextensions
Lijm- of waxextensions worden als het ware vastgeplakt aan je eigen haar. De strengen haar zijn voorzien van een ‘bondje’. Dit is een stukje kunststof (polymeren) met nagenoeg dezelfde eigenschappen als ons eigen haar.  Met een speciale tang die warmte afgeeft wordt het ‘bondje’ gesmolten waardoor het in je eigen haar blijft zitten. Het blijft tussen de 3 en 5 maand prima zitten en je kunt er zonder problemen mee zwemmen, naar de sauna, sporten enz. De ringextensions worden met een klein ringetje die vastgeknepen in je eigen haar.

Wordt je eigen haar beschadigd?
Hairextensions beschadigen het eigen haar absoluut niet. Bij een volumebehandeling kan het zelfs beschermend werken doordat allerlei andere behandelingen overbodig zijn. Je moet het alleen zorgvuldig behandelen. Als je je extensions op de juiste manier behandelt krijg je geen klitten of pluizen. Hiervoor hebben we speciale borstels.

Nephaar of natuurhaar
Bij de keuze voor haarverlenging kun je kiezen uit natuurhaar of nephaar. Nephaar is dof en droog. Natuurhaar daarentegen is glanzend en veerkrachtig. Bij ons in de salon kiezen we altijd voor 100% natuurhaar, voornamelijk Indiaas zijdeachtig haar.  Het is van uitzonderlijke kwaliteit, omdat het nooit is blootgesteld aan agressieve chemische behandelingen.

Het haar valt precies zoals je eigen haar valt en vermengt zich hier uitstekend mee.

Veel gestelde vragen over haarextensions

Zie je verschil tussen je eigen haar en de haarverlenging?

Nee, we gebruiken natuurhaar. Dit wordt in jouw kleur besteld en omdat het door je eigen haar zit kun je het niet zien.

Ik sport, zwem en ga vaak naar de sauna, kan dat?

Geen enkel probleem, sporten, zwemmen en sauna is allemaal gewoon mogelijk. Het is natuurhaar en reageert ook zo.

Ik heb dun haar kun je dan wel hairextensions zetten?

Ja, we plaatsen dan dunne extensions. Je haar krijgt, afhankelijk van het aantal extensies veel meer volume en is daardoor eenvoudiger in model te brengen.

Föhnen en met de stijltang mag dat?

Ja, zorg er wel voor dat je met een stijltang altijd een beschermende film gebruikt, evenals bij het eigen haar en laat de hitte van een stijltang of fohn niet direct op de aanhechting van de extension komen.

Moet mijn eigen haar een bepaalde lengte hebben?

Voor meer volume is een lengte van 10-15 cm voldoende. Voor een verlenging moet je haar 15-20 cm. lang zijn om een mooi resultaat te behalen.

Beschadigt het je eigen haar?

Nee, dat kan niet. Alleen als je niet goed borstelt of geen goede shampoo en conditioner gebruikt kan het haar gaan klitten.

Ik moet mijn haar heel anders verzorgen.. toch?

Nee je hebt alleen een speciale borstel nodig. In verband met de kleine aanhechtingen van de extensions moet je borstelen in plaats van kammen. Daarnaast bevelen we verzorgende shampoo met conditioner aan.

Komt het haar van dode mensen?

Nee! Indiase mensen schenken hun haar uit geloofsovertuiging aan de tempel. Men koopt dat haar en met dat geld worden in India onder andere scholen en ziekenhuizen gebouwd, ingericht en ondersteund.

Hoe lang blijft de verlenging zitten?

Doordat je eigen haar groeit en uitvalt blijven de normale extensions gemiddeld 4 maanden zitten. De dunnere ongeveer 3 maanden en de extra dunne circa 6 weken.

Kun het opnieuw inzetten?

Dat hangt af van de soort extensions die gezet worden. De Lijm/wax extensions hebben een polymeer kunststofje aan de top van de extension en dat kan alleen fabrieksmatig worden aangebracht.

Wat kost het?

Voor een volume behandeling met 50 extensions en een lengte van 20 cm. betaal je ongeveer € 175,-.

De prijs voor een gemiddelde verlenging is moeilijk te bepalen want het aantal extensions hangt af van de hoeveelheid eigen haar en het gewenste model. Gemiddeld heb je 150 – 175 extensions nodig. Verder is de prijs afhankelijk van de lengte van de hairextensions. (20 – 60 cm.)

Kom langs dan adviseren we je graag.