• DE LEUKSTE KAPSELS EN HET BESTE ADVIES

HELAAS, WE MOETEN TOCH SLUITEN

Lieve mensen

Zoals jullie op het nieuws hebben gehoord moeten we toch onze deuren sluiten. Dat is jammer maar begrijpelijk. Het beleid van de overheid was niet duidelijk. Anderhalve meter afstand is in een salon is niet te doen.

Wij zijn zolang mogelijk doorgegaan. Als het had gemogen waren we open gebleven met de maatregelen die we hadden genomen.

Echter ik ben blij dat er nu duidelijkheid is. Voor mijn team, dat de schouders eronder heeft gezet de afgelopen tijd en ondanks angstige momenten gezamenlijk door is gegaan en voor jullie, onze klanten waarvan we velen al jaren zien.

We zullen jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden, middels de Mail, Facebook en Instagram. (Vergeet niet ons te volgen op de genoemde social media)

We hopen dat we zo snel mogelijk weer open kunnen en zien jullie graag na 6 april terug of eerder als dat mag.

Angelien Treder

KAPSALON HAIR BY TREDER, ABSOLUUT DE LEUKSTE MANIER OM NAAR DE KAPPER TE GAAN

Hair by Treder is een moderne professionele kapsalon in Hengelo waar volgens de laatste haarmode geknipt, gepermanent en gekleurd wordt. Ook kun je hier terecht voor hairextensions. Wij werken uitsluitend met prima producten van o.a. Goldwell, Paul Mitchell, Revlon, Hunter1114 en Great Lenghts, we maken de leukste kapsels die perfect bij je passen en geven je graag advies over coupeverandering, haarverlenging en haarverzorging.

NAAR DE KAPPER GAAN IS MEER DAN EVEN JE HAAR LATEN KNIPPEN!

Het is pure ontspanning, even weg van de dagelijkse gang van zaken. Even weg van je werk, vriend, vriendin of gezin. Het is aandacht voor jezelf en daar is absoluut niets mis mee. Integendeel, daar heb je gewoon recht op. Het gaat immers om jou, om jou uiterlijk en er goed uitzien is je goed voelen. Dus gewoon doen. Je bent van harte welkom!

HET BESTE KLEURADVIES KRIJG JE BIJ ONS IN DE KAPSALON

Wil je je haar kleuren kom dan bij ons. Wij zijn echte kleurspecialisten en werken al meer dan 20 jaar met GOLDWELL. We adviseren je graag en zorgen ervoor dat je perfect gekleurd de deur uitgaat. Heb je je haar zelf gekleurd maar bent achteraf niet tevreden, kom langs. Wij helpen je.
Wedden dat je het de volgende keer bij ons laat doen?

ALTIJD AL LANG HAAR OF EEN KAPSEL MET VEEL VOLUME GEWILD?

Kom langs en kies voor een haarverlenging of volumebehandeling. Wij zorgen ervoor dat je echt schitterend lang haar krijgt of een een waanzinnig mooie bos krullen met veel volume. Het kan allemaal.

Dankzij perfecte hairextensions van GREAT LENGTHS kun je je uitstraling een enorme boost geven.

HAIR BY TREDER PERSOONLIJKE PAS

  • VOOR HET HELE GEZIN

    Je hele familie maakt gebruikt van de pas.

  • NA IEDERE KNIPBEURT

    Worden je spaarpunten bijgeschreven

  • IS DE KAART VOL?

    Heb je het maximale aantal spaarpunten bereikt dan krijg je of gratis knippen of producten naar keuze!