Het is herfst en dat betekent meestal niet veel goeds voor je haar

Dus zorg snel voor extra verzorging en bescherming.

Laten we maar eens beginnen. Het wordt binnen warmer want de kachel gaat aan en buiten kouder. Hierdoor droogt je haar eerder uit met als gevolg droog en pluizig haar met vaak gespleten haarpunten. Dus wil je er goed uit blijven zien dan is er werk aan de winkel.

Het begint met een goede shampoo en conditioner of mask.
Kies voor  Clean&Soaper en In Treatment. Dankzij een unieke formule met Açai Extract & Zijdeproteïne wordt je haar beschermt tegen uitdroging waardoor haarbreuk vermindert en de haarstructuur wordt versterkt. De tarweproteïnen in de conditioner ontwarren je haar en verbeteren de veerkracht. Mocht je haar heel droog worden gebruik dan Influx Restorative Hair Mask.

Breng je haar in model met een herstellende Styling Crème
Gebruik bij voorkeur Original Styling Crème van CRACK HAIR FIX. Dit is een absoluut top stylingproduct dat pluizig, statisch haar voorkomt en extra bescherming biedt tegen vocht, chloor en zon. Niet alleen voor blondines het is ook gek op anders gekleurd haar en krullen.

Gebruik ter afsluiting een Mist
Van CRACK HAIR FIX. Deze leave in styling/conditioner in een spuitfles beschermt tegen uitdroging en vochtigheid en zorgt voor hydratie gedurende de hele dag. Spuit een paar keer per dag deze MIST in je haar, je voorkomt pluizig/springerig of statisch haar en het blijft absoluut in topconditie

Maak allereerst een afspraak
Goed geknipt de herfst in is een must. Geen droge of gespleten punten meer en je kapsel is klaar voor regen, wind, storm etc. etc.