KIES EENS VOOR EEN COMPLEET ANDERE KLEUR, HET GEEFT JE UITERLIJK EEN ENORME BOOST!

Je haar kleuren? Waarom zou je dat doen? Nou, omdat het je uiterlijk compleet kan veranderen en je er waarschijnlijk heel vrolijk van wordt. Ben je blond dan wil je wel eens donker en ben je donker dan wil je wel eens blond. Met een andere kleur maak je een statement. Dit is wie ik ben en dat wil ik uitstralen. Een nieuwe periode in je leven vraagt om een nieuwe kleur. Van scholier naar een baan, een nieuwe vriend, je wilt geen grijs haar en je weet het: ‘Brunettes are fine and blondes are fun………’ kortom er zijn zoveel redenen waarom je eens zou kiezen voor die totaal nieuwe look.

En waarom zou je het niet doen. Wie houd je tegen? Niemand toch gewoon doen. Het is immers jouw uiterlijk!

HELP, MIJN HAAR IS GROEN!

Het grootste haar probleem is de kleur. En omdat wij bekend staan als ‘kleurspecialist’ krijgen we regelmatig (voornamelijk) dames in de salon die erg creatief zelf zijn gaan kleuren. Daar is niets mis mee, al vinden we het leuker als je bij ons komt, maar realiseer je wel dat je niet zomaar alles in je haar kunt smeren.

Het resultaat is ondermeer afhankelijk van hetgeen er voorheen mee is gebeurt. Daar hebben wij al moeite mee. Wij weten niet altijd wat een andere kapper heeft gedaan, welke producten hij of zij heeft gebruikt etc. en moeten dus inschatten in welke conditie het haar nu is. Laat staan dat je dit zelf gaat beoordelen.

Je zult echt de eerste niet zijn die na het aanbrengen van de thuiskleuring schitterend blonde lokken verwacht en uiteindelijk peentjesrood bij ons of 1 van onze collega’s binnenkomt. Aan ons dan de schone taak om je weer een fantastisch mooie kleur te bezorgen. Daar zijn we immers voor toch?

Vaak horen we: Ik heb het gekleurd maar ik zie er niets van. Dat kan heel goed. Heb je bijvoorbeeld grijs- of eerder geverfd haar dan kan het zijn dat verf slecht pakt. Henna legt bijvoorbeeld een olieachtig laagje om je haar waardoor andere verf er moeilijk in doordringt. Ook kunnen sommige stylingproducten ervoor zorgen dat  restanten achterblijven die een slecht kleurresultaat geven.

Wij hebben hiervoor in de salon speciale voorbehandelingen waarmee we je haar neutraliseren en waardoor je kleur beter en lager blijft zitten.

Een ander probleem is dat het haar ineens geel, oranje of groen is geworden. Dit is vaak het gevolg van vorige kleurbehandelingen die niet complementair zijn aan de kleuring die jij thuis wilt inzetten. Wat wij dan vaak doen is je haar eerst weer een natuurlijke tint geven met tinten die het groene, gele of rode opheffen.

Ook veel gehoord is: Ik heb thuis een kleur gebruikt maar die was veel donkerder dan op de verpakking. Tja dat kan heel goed. Immers ieder haartype heeft een bepaalde inwerktijd, afhankelijk van de gesteldheid van je haar; kleur, chemische behandelingen, hoeveelheid grijs, poreusheid  etc. Als je dit niet goed inschat kan het resultaat heel anders uitvallen dan je had verwacht.

Kortom, je haar laten kleuren bij de kapper, en dan het liefst bij ons zorgt voor een mooier en langer resultaat en, wat ook belangrijk is: geen stress maar ontspanning. Iets waarvoor je toch ook een beetje naar je kapper gaat.