DE ACTUELE HAARMODE TRENDS IN 2020

Als wij hier alles willen laten zien wat op dit moment in is dan komen we webpagina’s tekort. Daarom geven we je links naar de toonaangevende haarstylisten in de wereld. Zo mis je dus echt niets. En voor alle kapsels die je ziet geldt: Wij creëren ze voor jou.

Vergeet echter niet dat een kapsel bij je moet passen. Niet iedere trend is voor jou weggelegd. Dit heeft alles te maken met je haartype, de vorm van je gezicht, de kleur van je huid en ogen, je voorkeur voor mode, welke kleding draag je? Dit alles bepaalt hoe jij eruit wilt zien. Volg niet blindelings de nieuwste coupes van sterren of BN’ers. We hebben niet allemaal Leco of Marie de hele dag naast ons lopen om ieder weggewaaid plukje haar direct weer op de juiste plek te leggen.

Je kapsel is een verlengstuk van jezelf

Het laat niet alleen zien hoe je eruit ziet maar het vertelt ook een beetje wie je bent. Althans zo zou het moeten zijn. Wees daarom niet bang om eens wat anders te proberen. Je kleed je toch ook niet iedere dag hetzelfde. Gewoon doen.

Als je van te voren goed overlegd met onze haarstylisten dan weet je eigenlijk zeker dat de gemaakte keuze je staat.

Een tip

Kijk eens op deze sites. Dit zijn haarstylisten die ons inspireren:

Vidal Sassoon, Lorenzo Marchelle, Mark LeesonTrevor Sorbie 

Verder hebben we nog een leuke site voor je:

Fashionisers.com
is bestemd voor alle vrouwen en mannen (jong en oud) die geïnteresseerd zijn in alles wat te maken heeft met Haarmode en Styletrends.

 >> Lees meer over styling en hairfashion