Wel of geen Mondmaskers, wat vinden jullie ervan?

Drie weken geleden hebben wij in de salon al gesproken over mondmaskers toen vrienden van ons ze in hun salon gingen dragen.

Inmiddels zijn we ingehaald door de actualiteit en dragen we met z’n allen in openbare ruimten mondmaskers.

Wij uiteraard ook. Als we op deze manier kunnen bijdragen dat we bewuster omgaan met het virus dan moeten we dat gewoon doen. Leuk is anders!

Ik ben er de laatste weken echter wel mee bezig geweest. Immers, veiligheid staat bij ons voorop. Kijk naar alle maatregelen die we genomen hebben, en In veel landen zijn mondmaskers verplicht. Misschien niet omdat het ons volledig beschermt tegen Corona maar er gaat wel een duidelijke waarschuwing vanuit. let op, houdt rekening met elkaar.

WAT JULLIE ERVAN VINDEN TELT!!

Daarom heb ik deze Poll op mijn website gezet. Ik wil graag dat jullie, als klant aangeven wat jullie ervan vinden: Wel of geen mondmasker? Daarom 2 vragen:

  1. Vind je het veiliger als wij een mondmasker dragen?
  2. Zou je er zelf ook liever een dragen bij de kapper?

Dit wil ik graag weten. Jullie zijn klant en we willen dat jullie je veilig voelen dus daarom wil ik jullie vragen mee te doen aan de poll en deze via Facebook zoveel mogelijk te delen zodat we een goed beeld krijgen en ook andere, collega, kappers er wat mee kunnen.

En misschien moeten we dan als kappers wel met z’n allen zeggen:
Mondmaskers bij de kapper? Niet omdat het moet maar omdat het kan.

Doe mee met de Poll!

Vind je het veiliger als wij een mondmasker dragen?
Zou je er zelf ook liever een dragen bij de kapper?