Kapsalon Hasseler Es
Als je ons googled, en dat doe ik zo nu en dan. Je wilt toch weten of je nog gevonden wordt op het World wide web, dan doe ik dit altijd met zoekitem: kapsalon hasseler es. En dan staan we bovenaan. Leuk toch, goed voor mijn ego en we krijgen gelukkig ook veel goede waarderingen van jullie. Heel erg bedankt hiervoor.

Ik deed dit vorige week ook en zag ineens Kapsalon bestellen in Hasseler Es. Ik dacht het moet niet gekker worden, misschien een creatieve thuiskapper of zo. Had ik wel leuk en slim gevonden. Maar nee het ging over het gerecht kapsalon dat door thuisbezorgd.nl  wordt … eh  thuisbezorgd.

The story behind
Een kapsalon is een gerecht bestaande uit friet, bedekt met shoarma of döner, kaas. even onder de grill gezet, zodat de kaas smelt, met bovenop salade, geserveerd met knoflooksaus en sambal, bedacht door de Rotterdamse kapper Nataniël Gomes, gemaakt door shoarmazaak El Aviva, iets verderop in de straat.  Hij bestelde het regelmatig en stuur de klanten er naar toe als ze lang moesten wachten. ‘Bestel maar een kapsalon’ zei hij dan. Het gerecht werd populair onder jongeren en in 2017 werd het een ware een hype onder de elite van de Nepalese hoofdstad Kathmandu. Een kok die Nederland had bezocht introduceerde het daar.

Sinds 2011 wordt er zelfs jaarlijks de Gouden Kapsalon uitgereikt voor het beste kapsalon gerecht in Rotterdam. Kijk, zo leer je nog eens wat. Als we Wikipedia niet hadden.

Dat hebben we ‘Een kapsalon’. Welke branche kan nu zeggen dat ze een eigen gerecht hebben? Geen enkele toch?

Daarom, Nataniël Gomes, bedankt voor de gratis reclame!