Weet je, meestal is er van alles waar ik me druk over maak.  Zoals de planning in de salon, de inkoop, de voorbereiding op het komend jaar of oud en nieuw etc. Maar nu, nu loop ik een beetje verdwaasd rond. Tijdens de extra drukke weken van het jaar zit ik thuis. Dat is al gek, maar weet je wat nog gekker is? Ik begin er aan te wennen.

Ik ben vanmorgen voor de vierde dag achter elkaar rond half 10 opgestaan, terwijl ik meestal tegen een uur of 7 aan het ontbijt zit. En ik kan me er echt niet druk om maken. Sterker nog het is wel lekker, de houtkachel brandt dan al, de krant ligt op tafel, de koffiemachine is startklaar, in alle rust ontbijten, heerlijk.

Op de achtergrond hoor ik mijn man al: ‘Het is niet de bedoeling dat je hier aan went schat’. Da’s nou jammer, ik zou er best aan kunnen wennen.

Normaliter is het nu een heerlijke chaos in de salon, net iets te druk, te lange wachttijden, maar ook absoluut een hele leuke periode met gezellige, enthousiaste klanten. Een drukke tijd die we met collega’s altijd gezamenlijk afsluiten, de dag voor kerst, rond een uur of 3 met een hapje en een drankje om ons vervolgens in het kerstgedruis te storten. Hele familie op bezoek, superdruk, maar super gezellig. Ieder jaar zeg ik: ‘Dit was de laatste keer, volgend jaar ergens anders.’ Maar als het dan weer zover is wil ik iedereen graag weer om me heen hebben en gaan we er weer voor.

En dit jaar? Tja het was wel rustig. We hadden 3 mensen op bezoek, mijn ouders en mijn broer. Dat was heel gezellig maar ik miste de drukte en de sfeer was anders. Je merkt dat het Corona gebeuren zwaar drukt op iedereen.

Hoe dan ook, op naar 2021 en we zijn van plan er een mooi jaar van te maken, hopelijk met meer bewegingsvrijheid en minder stress en ik wil iedereen dan ook een mooi Oud en Nieuw toewensen. Ik ga er vanuit dat ik jullie midden januari weer terug zie en dan gaan we van jullie te lange haar weer iets moois maken.

Vergeet niet om alvast een afspraak te maken. Bel ons even op 074-2777273. We zijn dan we; gesloten maar uiteraard telefonisch bereikbaar. Of kijk even op de site voor meer info.

Blijf gezond en tot gauw!!

Angelien