Dat kan natuurlijk ook. Ik vind het wel leuk om jullie deelgenoot te maken van mijn hersenspinsels dus daarom schrijf ik meestal persoonlijke stukjes. Maar, eerlijk is eerlijk, een zakelijk account is natuurlijk bedoelt voor de zaak! Maar ik had eigenlijk geen idee wat ik zou moeten vertellen. Tot vorige week.

Kijk, als je een aantal jaren in een kapsalon werkt denk je op een gegeven moment dat je het allemaal wel weet, of misschien zelfs beter weet. Dan ga je dingen op de automaat doen. Het is alsof je op de snelweg je dagelijkse route hebt gereden en bij aankomst denkt ben ik er nu al? Volgens mij heb ik een deel gemist. Dat mag natuurlijk niet maar soms gebeurt het gewoon.

En dat heb ik nu meestal met nieuwe producten. Omdat ik de meeste tijd besteed aan het creatieve deel van het kappersvak  vergeet ik wel eens dat een goed kapsel een goede verzorging verdient. En zodoende kijk ik te veel naar producten en merken die ik ken. Echter soms ben ik met een bestelling bezig en dan lees ik iets over een andere merk of mijn collega’s, die volgen dus wel alles, laten me nieuwe producten op Instagram, Facebook of YouTube zien.

En ik was het helemaal vergeten maar ik had wat producten besteld vanwege de naam: CRACK. Als je dat hoort denk je niet direct aan shampoo o.i.d. Ik ben afgegaan op de omschrijving. De naam komt van kappers in de VS die het bedacht en getest hebben. Zij zeiden unaniem: ‘Het lijkt wel CRACK, je raakt er aan verslaafd.’

Ik heb het geprobeerd, ik of mijn familie en collega’s testen alles eerst zelf, en wat denk je: Ongelofelijk, ik heb in alle jaren dat ik kapper ben nog nooit maar dan ook echt nog nooit zo’n geweldig product gebruikt. Ik weet als je dit leest denk je die is zo uit de reclame weggelopen, je kent dat wel: Sacha wil koffie bestellen maar niemand kijkt naar haar, beetje flets type,  Andrel.. nog wat. En zo klink ik echt als ik erover vertel. Iedereen die mij kent weet dat ik niet zo’n goede verkoper ben maar tien tegen 1 dat je niet zonder CRACK de deur uit gaat.

Wat zeg je? ‘Tuurlijk is dat goed voor mijn portemonnee.’ Ik gooi het er maar direct uit want anders zeggen jullie het wel. En weet je, dat maakt me niets uit. Het zijn gewoon waanzinnige producten.  En ik ga jullie er de komende tijd kennis mee laten maken. Als je niet kunt wachten en er meer over wilt weten kijk dan alvast op CRACKHAIRFIX.NL.

Maar als je het koopt, uiteraard het liefst bij mij in de salon, be carefull, Don’t overdose!!

Groeten, laat je vaccineren of wees voorzichtig maar blijf gezond!

Angelien