In een van onze blogs kon je lezen dat we meer dan 30 jaar gebruik van hebben gemaakt van de strippenkaart en dat geeft maar weer eens aan hoe belangrijk dit voor ons is geweest. Echter, ook wij moeten mee in de vaart der volkeren en dat betekent dat we overgaan op een persoonlijke Hair by Treder Pas. Alle gestempelde strippen op je ’oude’ strippenkaar gaan uiteraard mee naar je nieuwe pas. Ook de voorwaarden blijven gelijk.
Je kunt je spaarpunten nu niet alleen besteden aan een gratis knipbehandeling maar je kunt er ook producten voor krijgen. De keuze is aan jouw. Wij gaan je kleur- en of permanentkaart ook digitaliseren zodat we alles in 1 keer kunnen realiseren.
Om je privacy hoef je je geen zorgen te maken. De gegevens zijn uitsluitend voor gebruik in de salon en zullen niet online verschijnen. Dit houdt in dat je niet middels een app o.i.d kunt zien hoeveel spaarpunten je hebt. Dat geven we je door als je bent wezen knippen. Hetzij mondeling of we printen het mee op je kassabon.
De 12 keer knippen hebben we vertaald in 120 spaarpunten en als je dit hebt bereikt kun je ze verzilveren. Per gestempelde strip (1 keer knippen) krijg je dus 10 punten.
Het kan even duren voor iedereen in het bestand zit maar je hebt een half jaar de tijd om alles om te zetten.
Dat moet lukken. Je krijgt je persoonlijk pas vanaf nu direct mee.