Het werk in mijn salon is het leukste dat er is. Er bestaat geen mooier beroep en ik ben blij dat ik weer aan de slag mag. Wij hebben er dan ook zin in. Jullie weer te zien, jullie kapsels weer in model te brengen en jullie weer met een goed gevoel de deur uit te zien gaan.

De chaos was alweer compleet. We waren, vooruitlopend op de definitieve aankondiging dat we weer open mochten al begonnen met inplannen (Je kent ons, direct aan de slag) en dachten 2 maart open te mogen, dus de eerste dag al volledig vol geboekt. En wat zei onze Mark: ‘Kappers mogen vanaf 3 maart open’. Ik dacht eerst dat ie zich vergist had en vroeg aan mijn man: ‘Zei hij echt woensdag?’ Ja dus.

Kiek en toen had ik de poppetjes aan ‘t dansen. Want wat doe je met meer dan 50 afspraken die verzet moeten worden? Nou wat denk je? Ja, helemaal goed, verzetten. Vorige week direct aan de slag. Dan maar Iedere dag een uurtje eerder beginnen en een uurtje langer door en bellen, bellen en nog eens bellen.

Jullie hebben ons echt verrast. Na de eerste lockdown was het al druk maar dit slaat alles. De agenda staat bommetje vol. Hoe graag we ook willen, we kunnen jullie niet allemaal tegelijk knippen. Allemaal heel erg bedankt voor het geduld en het begrip dat we de eerste dag moesten omboeken..

Maar nu is het dan echt weer zover. OPEN, gewoon weer aan het werk. Te gek! Werd ook tijd, ik begon echt lui te worden. Normaliter doe je naast je werk en je huishouden van alles en nog wat. Dus je zou denken dat ik daar nu toch tijd genoeg voor had. Nee dus, kwam gewoon strak tijd te kort.

Hoe dan denk je, geen werk, niet uit eten, geen vrienden op bezoek, ’s avonds na 21.00 uur binnen op het bankje voor de TV. En toch, toch tijd te kort, echt waar. Ik snap er niets van. Ik denk er maar niet over na. We gaan aan de slag.

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR , TOT GAUW ALLEMAAL