Ook zo’n dingetje. Mannen snappen gewoon niet dat wij veel tassen nodig hebben. Je hebt van alles mee te slepen, make-up, deo, borstel, kam, portemonnee, id, rijbewijs, bankpasjes, zakdoekjes, mobiel enz. enz. En dat past niet in een willekeurig tasje, Daar moet je over nadenken. Een tas moet bij je kleding en schoenen passen dus dat gaat allemaal niet zomaar.

‘Wat is dit nu?’ zei mijn man vorige week toen ik hem vroeg of hij even mijn autosleutels wilde pakken. ‘Wat schat’?  ‘Je hebt een tas en daar binnen nog een tas, wat is hier nu het nut van? Ik kon al niets in je tas vinden maar nu al helemaal niet meer’.

Gek he, ik vind alles altijd direct, hoezo overvolle tas, alles is netjes geordend en het heeft allemaal een eigen plekje. En zo’n BIB (bag in bag) haal je eruit en die gaat weer in de andere tas. Simpel toch? Hoef je echt geen kerngeleerde voor te zijn om het nut hiervan te zien.

Afijn sleutels toch weer zelf gepakt. Zaten gewoon in de BIB waar ze altijd zitten en toen wist ik het weer. Ik zeg tegen mijn man: Bel Sophie van PISTACHE in Enschede eens even, die hebben toch ook van die mooie tassen van Furla? En voor niet al teveel geld’? Hij bellen en wij er naar toe, gisteren eind van de dag.

Moet je nooit doen. Je gaat voor een tas en vervolgens moet je een busje huren om alle schitterende vintage meubels mee naar huis te nemen. Leukste woonwinkel van Enschede. Kijk vooral even op de site pistachedesign.nl want daar vind je nog veel meer leuke meubels.

 

Pistache-Enschede2-Korte-Haaksbergerstraat     Pistache-Enschede-Korte-Haaksbergerstraat    Pistache-Enschede3-Korte-Haaksbergerstraat    Pistache-Design-Enschede