Dat het bij ons in de salon vaak warm is is een understatement. Het is er met de huidige zomers gewoon bloedheet. Klanten vragen of ze misschien buiten geknipt mogen worden. Kan gewoon niet meer zo. Heb ik thuis al ik weet niet hoe vaak gezegd.

Ach zegt mijn man dan, het is maar een paar dagen per jaar. In Afrika is het altijd boven de 40 graden en daar weten ze niet eens wat een airco is.

Probeer daar maar eens tegen te praten. Lukt niet. En hij kletst wel lekker maar zit zelf in z’n kantoor, met airco. Dat is heel wat anders zegt ie dan. Computers kunnen niet zo goed tegen de warmte. Mmm wat een  … smoes.

Tot vorige maand. Ik heb gezegd dat ik de salon de hele zomer dicht doe als er niets verandert. Om  wat kracht bij de uitspraak te zetten zijn we, toen het zo warm was, een paar keer eerder dicht gegaan. Met mijn operatieperikelen net achter de rug weet hij ondertussen hoe het is om mij 24 uur per dag in huis te hebben dus in no time was er verkoeling.

Had ik veel eerder moeten doen.  Niet alleen voor jullie, als gewaardeerde klant, maar ook voor ons hele team. Heerlijke werkplek met of zonder hittegolf.