‘Het moet niet gekker worden’ zei mijn man vorige week. ‘Wat niet schat?’ ‘Nou, iedereen waarvan ik de muziek leuk vind overlijdt’. ‘Oh ja? Wie dan allemaal?’ Prince, David Bowie, Willy DeVille, Amy Whinehouse, het houdt niet op’.

Tja, dat is zo denk ik dan. Maar uiteindelijk gaan we allemaal, volgens Rowwen Hèze, met de neus omhoog. Dus ik dacht laat ik eens iets leuks doen. Bruce Springsteen, een van de laatste der Mohicanen volgens mijn man, is avond aan avond te zien op Broadway. En ik dacht, in al mijn onschuld, ach zo’n ticket New York kost tegenwoordig ook de hele wereld niet meer, laat ik eens een weekendje boeken naar New York. Voor mij om te shoppen, helemaal geweldig natuurlijk en voor mijn man Bruce on Broadway.

WAT DENK JE DAT DAT KOST?

Dat retourtje New York gaat nog wel, ong. €250,– p.p. en met leuk hotel al voor € 750,– klaar. Nu nog even 2 tickets voor The Boss. Wat denk je? Nee, veel te weinig, nog een keer, wat? Nee, nog veel te weinig. Ik dacht eerst oh leuk, $38,–, bleek de parkeerkaart te zijn.

De tickets varieren in prijs tussen de $1.725– (zit je tussen het toilet en het balcon) en $20.000,–. Per persoon wel te verstaan.

Dus ik zei: ‘Schat, we gaan naar Bruce on Broadway’. Echt? zei mijn man, hij vond het geweldig. Ja we gaan kijken, maar dan wel op Netflix, 15 december staat ie online.