Een tijd geleden schreef ik boven een stukje: ‘Het duurt te lang’. Ik moest daar een week of 3 geleden ineens aan denken. We waren toen al 4 weken gesloten. En eerlijk gezegd was ik er op een gegeven moment helemaal klaar mee. We hadden weken voor de gedwongen sluiting al veel maatregelen genomen en ik vroeg me af wat we nu en in de toekomst moesten doen.

Ik zag om me heen veel, perfect geknipte kapsels terwijl alle kappers hun vak niet meer mochten uitoefenen. Hoe dan? Ach zei mijn man, die hebben allemaal een vriendin of vrouw als kapster. Yeah right, nooit geweten dat er zoveel kappers zijn.

Gelukkig hebben jullie wel allemaal gewacht tot we weer open mochten. We hebben de afgelopen weken veel mail gehad en daarvoor wil ik jullie hartelijk bedanken, onze agenda staat bommetje vol en jullie reacties zijn super.

Toen we eind april hoorden dat we eind mei weer open mochten hadden we besloten de salon te veranderen. Het begon met het sausen van een muurtje maar uiteindelijk hebben we alles veranderd. Een complete metamorfose, nieuw interieur, trendy met meer ruimte en rust. Echter wel uiterst sfeervol. Een bezoek aan ons is immers meer dan even naar de kapper.

En toen kwam onze Mark dinsdagavond 5 mei met een persconferentie. Kappers mogen maandag 11 mei weer open. Mijn salon was een complete bouwval en we hadden nog 6 dagen de tijd maar we wilden ook graag weer aan het werk. Immers 7 weken dicht is niet echt bevorderlijk voor je liquiditeit, dus iedere dag eerder open was een godsgeschenk.

Dat hebben we geweten. Vanaf woensdag stond de telefoon roodgloeiend en in no time waren de eerste weken volgeboekt.Toen heb ik wel even een traantje weggepinkt. ‘Men is me dus niet vergeten ….’ dacht ik zondagavond nadat we de salon schoon hadden gemaakt, de agenda hadden bekeken  en klaar waren voor een nieuwe start..

Lieve klanten, allemaal heel erg bedankt voor het geduld. We gaan van jullie haar weer iets moois maken.

Angelien Treder